Oktatás – tréning

Az EU támogatás-alapú fejlesztések megkövetelik a humán „beruházásokat” is. Ez új típusú és új területeken történő képzéseket, tréningeket is igényel.
Tág teret kap az elkövetkező időben az aktív turizmus és az ökoturisztika fejlesztése. Ehhez elengedhetetlen a jól képzett túravezetők jelenléte. Az idegenvezetők nem kapnak ilyen jellegű ismeretanyagot, így ők nem képesek pl. erdei gyalogtúrákat vezetni. Jelenleg csak a nemzeti parkok belső képzési rendszere „termel” különféle, a területhez kötődő vezetőket (barlangi vezetők, tanösvények bemutatása stb.).

Növekvő kereslet lesz a jól képzett túravezetők iránt, akik az ország bármely részén képesek felkészültségük, tapasztalatuk alapján az érdeklődők igényei szerint megszervezni, levezetni gyalogos, kerékpáros, vízi túraprogramokat.
A cég kidolgozott oktatási programmal készen áll túravezetői tanfolyamok megszervezésére, lebonyolítására.

A Bt. rendszeresen szervez csapatépítő, személyiségfejlesztő tréningeket cégeknek, munkaközösségeknek, baráti társaságoknak. Ezek lehetnek „bentlakásosak”, de előszeretettel állítunk össze különféle extrém, akár fizikai állóképességet is igénylő programokat. Igény esetén a napi élethelyzetektől eltérő, gyors reagálást, szoros együttműködést és csapatmunkát feltételező, természetben lebonyolított, csapatalakító tréningeket is megszervezünk.